加拿大进出口外贸这是哪国的语言了 是询盘还是骗子?



加拿大外贸

I am Dr. Michael Johnson z Harlesden, North West London, tady v Anglii. I práce pro Nawest Bank Corporation v Londýne, Píši Vám z mé kanceláre, která bude mít obrovský prínos pro nás oba. V mém oddelení, je asistent manažera (Greater London Krajský úrad), jsem zjistil, opuštené cástku ve výši $ 12,5 milionu dolaru USA (Dvanáct milionu pet set tisíc dolaru USA) v úctu, který patrí k jednomu z našich zahranicních zákazníku Pozdní Pan Thompson Morrison Americký obcan, který bohužel prišel o život pri zrícení letadla z Alaska Airlines Letadlo 261, který havaroval na 31. leden 2000, vcetne jeho manželky a jediná dcera.

Volba Vás kontaktovat se vzbudila z geografické povahy, kde žijete, obzvlášte vzhledem k citlivosti transakce. A duvernost zde. Nyní náš bankovní bylo cekání na nekterý z príbuzných prijde-až k tvrzení, ale nikdo nemá delat. Já osobne byl neúspešný pri rozmistování príbuzným po dobu 2 let, mám usilovat o váš souhlas k vám jako další príbuzný / Bude Pfiíjemce na zemrelého tak, že výtežek z tohoto úctu ocenen na 12,5 milionu dolaru muže být vyplacena na vás.

To bude vyplacena, nebo sdílená v techto procent, 60% pro me a 40% na vás. Mám zajištené veškeré nezbytné právní dokumenty, které mohou být použity pro zálohování toto tvrzení jsme tvorby. Vše, co potrebujete, je vyplnit vaše jména na dokumenty a legalizovat to u soudu dokázat, jste zde jako oprávnený príjemce. Všechny Žádám nyní je vaše uprímná Co-operace, duvernosti a Trust umožnit nás videt tuto transakci prostrednictvím. Já vám zarucit, že to bude popraven za legitimní usporádání, které
bude chránit vás z jakéhokoli porušení práva.

Prosíme, uvedte mi následující: pokud máme 5 dní spouštet pomocí. To je velmi velmi URGENT PROSÍM.

1. Celé jméno
2. Vaše telefonní císlo
3. Vaše kontaktní adresa.
4. Povolání

S prošla metodický vyhledávání, rozhodl jsem se Vás kontaktovat doufat, že vás najdou tento návrh zajímavý. Prosím o Vaše potvrzení této zprávy a uvedením Vašeho zájmu poskytnou vám více informací. Endeavor dejte mi vedet na vašem rozhodnutí, spíše než držet me ceká.

Pozdravy,
Dr. Michael Johnson

评论
This is Czech!

评论
捷克语
如果需要翻译, 请联系我!
谢谢

评论
谢谢了 好多高高手啊

评论
$ 12,5 milionu dolaru USA !骗子来的,楼主!
加拿大电商昨天我把提单复件发给了客户,今天收到了他回信,如下: Dear Nicholas, please send all shipping documents. We will check B/L copy and we will reply ASAP. Thank you Best Regards ......................................... 加拿大电商刚从事这行半年,对电子行业不了解,自己整理了些,算是学习,供大家分享,也请大家补充。我毕竟是个文科生,对这方面知识严重欠缺。 DVD:英文全名是Digital Video Disk, 即数字视频光
  ·澳洲新闻 29岁全球选美冠军转行到澳洲当矿工:烈日下每天工作12小时(图
·澳洲新闻 澳洲阿兹海默症患者数量猛增!专家:吃这些就能有效预防(图

加拿大进出口外贸

加拿大电商关于免抵退问题

加拿大贸易当月销项-进项=-6万元,当月FOB总价*退税税率为10万元,那么当月可退税是6万元,免抵4万元 请问:这免抵的4万是不是要留到下期再进行抵扣????? 评论 这个问题问财务了。 评论 ...

加拿大进出口外贸

加拿大电商EN10204-3.1 材质报告

加拿大贸易路过的前辈们有没有知道EN10204-3.1证书的? 我的客户现在要求材质报告上要注明EN10204-3.1字样,但是原厂的材质报告几乎没有这个字样。国内的大厂,基本上通过了各种认证,是不是他们 ...

加拿大进出口外贸

加拿大电商外贸小白趟过的雷

加拿大贸易本人4个月换了3份工作,现在这份工作月底又要换工作了。我就说说我都遇到过哪些坑和哪些坑人的公司。 算算,去年毕业到现在有一年了。大学毕业就跑市场,自己创业,结果被现实 ...

加拿大进出口外贸

加拿大电商订舱订不到怎么办

加拿大贸易刚接触公司的地板产品,前辈却告诉我,目前最大的问题是除非是大公司订购,否则高昂的运费白搭。今天带我的前辈给我算了一下运费,都一万八了都。而且说订舱也订不到。那我来 ...